Musicalia staat voor "MUSICAL In Asse"

Wij bieden een deeltijdse opleiding musical aan voor kleuters, kinderen, tieners en volwassenen gegeven door een team van louter professionele artiesten.

De drie disciplines worden afzonderlijk aangeleerd en naar het einde van elk schooljaar toe in een projectvorm gegoten dat toegankelijk is voor een groot publiek en telkens met professioneel live-orkest.

Verder staan we bekend om onze zomerstages met overnachting en inclusief eindvoorstelling. Neem zeker een kijkje onder ‘Musical’ of ‘Extra’ en ontdek zo al onze activiteiten en bezigheden.

Musicalia staat voor "MUSICAL In Asse"

Wij bieden een deeltijdse opleiding musical aan voor kinderen, tieners en volwassenen gegeven door een team van louter professionele artiesten.

De drie disciplines zang, dans en drama worden er afzonderlijk aangeleerd en naar het einde van elk schooljaar toe in een projectvorm gegoten dat toegankelijk is voor een groot publiek.

Daarnaast organiseren we op onze locatie ook heel wat cursussen dans- en groepslessen. We proberen een zo gevarieerd mogelijk pakket te geven van hip hop tot zelfs buikdans.

Verder staan we bekend voor onze zomerstages met overnachting en eindvoorstelling. Neem zeker een kijkje onder ‘Musical’ of ‘Dans’ en ontdek zo al onze activiteiten en bezigheden.